En lille Intim Sag – På Østre Havn!

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets “Kultur i Natten – Østre havn“, bliver en lille intim en af slagsen.

Der er lagt op til super hygge på kajen hos Kulturfærgen OM-FORM og chill stemning med musiske indslag og “Drive In Bio” i Baghaven, hos Pink Betty og VAERK9000.

Dance Action skyder “Kultur I Natten” igang, med et brag af sprøde dansetrin og god energi. – Det sker klokken 18.00 imellem Færgen og VAERK9000.

Velmødt, i Kulturens og Hyggens tegn!


 

Samlet program for aftenen ser ud som følger: 

18.00 – 18.30: Natten slippes løs i dansens tegn. Dance Action gir den max gas på pladsen mellem VAERK9000 og Kultur færgen OM-FORM. Kom og tjek dem ud, det bliver sprødt!

Hos OM-FORM kan du, fra Klokken 18.00 – 23.30, opleve udstillingen HVERDAGSFÆNOMENER v/Anne Nørkjær og PernilleE


 

VAERK9000 byder fra klokken 18.30 – 20.45: indenfor i Pink Betty´s avantgardistiske have, hvor du har mulighed for at kaste dig op på havens “åbne scene” og give et nummer på din guitar – vise dit seneste stand up show, trylle med din hulahopring, lave et ildshow (På egen regning og oprydning selvfølgelig) eller noget helt andet.

Et par lækre musikere, en af dem “Muldvarpen”, har allerede lovet at kigge forbi og gi et nummer eller to, så det bliver max hyggeligt.


 

Er du til Jazzede toner kan du fra Klokken 20.00 – 21.00 opleve LOLJAZZ v/Morten Poulsen på OM-FORM.

Klokken 20.45 – 21.45 byder VAERK9000 & Pink Betty på toner fra husbandet – bestående af ingen mindre end; de aller sprødeste drenge fra Randers – “The Cornfeds”. VAERK9000 garanterer at de er helt fantastiske! – så snyd ikke dig selv for den vildeste musikalske oplevelse til dato. Kig forbi, og tag vennerne med!


 

Klokken 21.00 – 22.00: Byder OM-FORM også på et musikalsk indslag af de lækre – Her kan du høre Mikkel Julius & Band.

I mens OM-FORM har musik og lækkerier på programmet om bord, vil der ligeledes være kunstnere der forskønne byggehegnet omkring bassinet! Der bliver graffiti med både maling og mos(!).


 

22.00: VAERK9000 bliver i musikkens og dansens tegn. Ingen kulturfest uden glitter, fjer, og lækre ben! VAERK9000 inviterer dig og dine, i en vaskeægte “Drive in bio”. Så pak cyklen med tæpper og sokker, og vær forberedt på udendørs hygge når det er bedst. VAERK9000 viser filmen “Moulin Rouge”, og sørger selvfølgelig for at du kan købe en vand eller øl i baren. Vi ved, at der hører Absinth med til den slags – denne må dog smugles ind, i så fald det er nødvendigt…

Under hele aftenen kan du vælge at træde indenfor i VAERK9000’s hus, og se deres tema fortolket på vildeste vis; “Jack´s Shit – Tyg på den!” – En oplevelse i visualitet, skæve tanker, finurligheder – om end skarpsindighed…


Klokken 23.30 afrundes det Officielle program for “Kultur i Natten – Østre Havn”.

Vi håber alle får en dejlig aften i Kulturens, og hyggens tegn.

Kulturnat Aalborg

 

Kultufærgen OM-FORM: https://www.facebook.com/Omform?fref=ts

Dance Action: http://danceaction.dk

VAERK9000:http://VAERK9000.dk eller http://.facebook.com/VAERK9000

The Cornfeds: https://www.facebook.com/thecornfeds?fref=ts 

 

%d bloggers like this: